Gyors foglalás:

Emberek :    Szobák: 

Telefon :

 

 

 

 

Diplomák és Minosítések:

Üdvözöljük A "Három Fenyő" Turistaház weboldalán.

A "Három Fenyő" Turistaház 2009-ben épült az európai normáknak megfelelően, és három csillag minősítésű. Gyönyörű szép helyen található, ahol a vendégeink a természet lágy ölét élvezhetik távol a város porától, zajától.
Tekintettel a Turistaház elhelyezkedésére, vendégeink a városlátogatás és a környező falvakban található történelmi nevezetességek megtekintése között válogathatnak.

A Turistaház Szilágy megyében, Szilágygörcsöny nevezetű faluban az 1D szám alatt található. A 108D számú főút mellett, Cigányi és Szilágycseh között, Zilahtól 3 km-re, és a kolozsvári repülőtértől 90 km-re helyezkedik el.

Abban az esetben, ha GPS-szel szeretnének megtalálni, a következő koordinátákkal keressék:

N 47.2434056 E 23.0719328

Turistaházunk kellemes légkörű eleganciát kínál, ahol a helyi, a nemzetközi, és a magyar konyha által kínált finomságokkal várjuk vendégeinket. Vendégszerető, képzett személyzet várja Önt, turistabarát árakkal. Bízunk benne, hogy rugalmasságunkkal és szervezésünkkel is elégedett lesz.

Az étterem kapacitása 160 ülőhely, amely lehetővé teszi nagy esküvők, keresztelők, konferenciák és egyéb rendezvények megtartását. Vendégeink kényelmét továbbá egy bár, konferencia terem, ingyenes Wi-Fi internet és kábeltévé szolgálja.

Rendelkezünk 2 szobával, amely két ágyas, valamint 4 szobával, amely dupla ágyas, valamint 3 apartmannal, amelyekben egyenként 2 szoba található. Minden szobához fürdőszoba, kábeltévé, Wi-Fi internet tartozik, az apartmanokban hűtőszekrény is található.

Vendégeink lehetősége van sportolásra, a gyerekek számára játszótér áll rendelkezésre, valamint póni lovak is találhatóak.
A parkoló 50 férőhelyes, amelyből 10 hely garázsban van. A parkolók biztonságát kamerák felügyelik.